Diensten

Consultancy

Het doel van Marik CS is simpel; wij willen ervoor zorgen dat klanten door middel van onze dienstverlening maximale waarde halen uit ICT. Wij doen dit door uitgebreid advies te geven aan klanten hoe hun ICT het beste kan bijdragen aan het behalen van hun operationele-, en strategische doelstellingen. ICT heeft immers altijd meerdere doelstellingen. Het moet medewerkers ondersteunen in hun werk en het moet voor klanten makkelijker worden om zaken met je te doen. Het moet processen efficiƫnter maken en last but not least: ICT moet zo flexibel zijn dat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering. Hier staan wij voor en dit willen wij samen met onze klanten bereiken.

Software Ontwikkeling

Het analyseren van de bedrijfsprocessen is een essentieel onderdeel om ervoor te zorgen dat er zo optimaal mogelijke software ontwikkeld kan worden. Nu we weten hoe de bedrijfsprocessen in elkaar steken, gaan we kaders opstellen. Hierna kunnen we gaan ontwerpen. Zodra het eindresultaat gerealiseerd is, gaan we implementeren aan de hand van een implementatieplan. Het bedrijf kan met dit plan aan de slag om de software volledig te integreren in de organisatie.

Support

Marik CS levert support bij ICT trajecten. Denk hierbij aan allerlei software implementaties voor zaken zoals ERP, CMS of WMS. Ook leveren wij support op de door ons ontwikkelde software. Wij stoppen pas als de software naadloos aansluit op uw bedrijfsproces. Ook doen wij het benodigde onderhoud op de software. Wij zorgen ervoor dat u hier zo min mogelijk van mee krijgt. Dit gebeurt namelijk heel veel achter de schermen!

Heeft u een vraagstuk voor mij liggen?

Marik CS is ontstaan in 2018 vanuit Marik Computers. Door de groeiende vraag aan software ontwikkelingen is deze specialiteit ondergebracht in een eigen onderneming. Vanuit mijn portfolio is te zien hoe divers ik betrokken ben geraakt bij allerlei projecten waar ik me met veel plezier voor inzet. Ik kom ook graag eens met u in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!